همزمان با هفته پژوهش
برگزاری کارگاه های آموزشی برخط در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه نویسی اندروید
همزمان با هفته پژوهش ، ، کارگاه آموزشی با موضوع «برنامه نویسی اندروید» روز یکشنبه 29 آذر 1400،در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.زینب خانزاده ،مدرس این کارگاه ، هدف از برگزاری آن را آموزش و تربیت نیروی کار با توانایی تولید نرم افزار اندروید، عنوان کرد.در این کارگاه آموزشی ،ضمن آشنا نمودن علاقمندان با ویژگی های پرکاربرد نرم افزارهای تلفن همراه و تبیین بازار سودمند این صنعت، به چگونگی ایجاد یک پروژه جدید در محیط Android Studio و اجرای پروژه ها بر روی ماشین مجازی و دستگاه حقیقی و ذکر مقدمات کدنویسی جاوا و xml پرداخته شد.
کارگاه آموزشی برخط مبانی سواد رسانه ای و رژیم مصرف رسانه
کارگاه آموزشی برخط ” مبانی سوادرسانه ای و رژیم مصرف رسانه ” به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، روز دوشنبه ،۲۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی دو ساعته ، سیده فهیمه هاشمی از مدرسان حوزه علوم ارتباطات و کارشناس ارشد رسانه گفت: هدف از آموزش سواد رسانه ای ارتقای توانمندی و مهارت افراد در برابر انبوه پیام های دریافتی از رسانه های مختلف است.
وی با بیان اینکه تشخیص لایه های پنهان پیام و نگاه هوشمندانه ، موشکافانه و نقادانه می تواند تحلیل درستی از محتوای پیام به مخاطب فعال و هوشمند بدهد ، افزود: افراد با افزایش سواد رسانه ای خود می توانند ضمن درک ، تحلیل و ارزیابی پیام های رسانه های مختلف ، محتواهای مثبت ، مفید و سازنده را از پیام های منفی ، اشتباه و بی محتوا تشخیص دهند.
این مدرس دانشگاه ، با اشاره به شیوه های مختلف تشخیص اطلاعات درست و نادرست از یکدیگر تاکید کرد: مطالعه ی مداوم و افزایش دانش ، کنجکاوی و نداشتن اعتماد، راهکاری مناسب برای پیشگیری از آسیب های احتمالی از این فضا است.
سیده فهیمه هاشمی همچنین با اشاره به ضرورت رژیم مصرف رسانه گفت: همان اندازه که ما به دنبال رژیم غذایی مناسب برای سلامت جسممان هستیم باید با داشتن برنامه ای هدفمند در میان انبوه اطلاعات در فضای دیجیتال از روح و روانمان مراقبت کنیم و هرچیزی را از هر رسانه ای بدون داشتن زمان و هدف مشخص نپذیریم.
وی تغییر هویت و سبک زندگی را از آثار حتمی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی عنوان کرد و گفت : کاربران سرگردان و منفعل در فضای مجازی ، قطعا در این فضا آسیب خواهند دید که در بُعد کلان منجر به آسیب های اجتماعی خواهند شد.
این مدرس دانشگاه نقش خانواده ها را به عنوان مهم ترین و اصلی ترین نهاد اجتماع در زمینه ی ارتقای سواد رسانه ای پراهمیت دانست و گفت : این امر زمانی تحقق می یابد که خانواده ها در این زمینه آگاهی کافی و لازم را داشته باشند و با ایجاد روابطی دوستانه و هوشمندانه، آموزش های لازم را به فرزندان خود بدهند.
کارگاه آموزشی مجازی تربیت سیاسی شهروندان
کارگاه آموزشی برخط ” تربیت سیاسی شهروندان ” به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، روز دوشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.
فضه یوسفی ، مدرس کارگاه، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی را تربیت سیاسی شهروندان ، آشنایی دانشجویان با مولفه های تربیت سیاسی بعنوان پیش شرط و ضرورت مهم برای شهروندسازی و ایجاد فرهنگ مدنی و دموکراتیک عنوان نمود.ایشان در ادامه افزود : با وجود تربیت سیاسی ،شهروند فعال و آگاه به حقوق و مسولیت های اجتماعی و فرهنگی تحقق می یابد.
نظر شما :