اخبار

دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان با رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی گالری

فریبرز جمالزاد فلاح رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان با محمدولی روزبهان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی دیدار و گفتگو کرد.

ادامه مطلب

راهیابی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رودسر به مرحله کشوری مسابقات مناظره گالری

مرحله استانی سومین دوره مسابقات مناظره با محوریت «گام دوم دانشگاه؛ توسعه کیفی هدفمند و گسترش گفتمان مهارتی» و با برتری تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رودسر به پایان رسید.

ادامه مطلب
نماینده‌ی مردم رشت در بازدید از پژوهشکده سرطان معتمد خواستار شد:

راه‌اندازی مرکز اقماری سرطان پستان در استان گیلان

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به همراه رییس واحد جهاددانشگاهی این استان و معاونین و مدیران این واحد، با بازدید از بخش های مختلف پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده سرطان معتمد در ۲۱ آبان ماه، خواستار راه اندازی مرکز اقماری پژوهشکده سرطان معتمد در استان گیلان شد.

ادامه مطلب
رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان:

سازمان ها در کنار آگاهی باید نگرش زیست محیطی پیدا کنند

رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان با تاکید بر لزوم برقراری پیوند میان آگاهی و نگرش زیست محیطی با وظایف سازمانی، گفت: در راستای حفاظت از محیط زیست سازمان ها نیز باید آگاهی و نگرش زیست محیطی پیدا کنند.

طرح تدوین سیپا در تالاب امیرکلایه اجرا شد

سرپرست معاونت آموزشی - پژوهشی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی گفت: با اجرای طرح اطلاع رسانی، آموزش، مشارکت و آگاهی افزایی تالاب امیرکلایه می توان به جوامع محلی حاشیه تالاب فرصت داد تا در برنامه ریزی های زیست محیطی فعالانه شرکت کنند.