برگزاری مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز مورخ 25/8/98 اختتامیه مرحله استانی سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.
مهدی عاشورنیا معاون آموزشی پژوهشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی رشت در خصوص گزارههای انتخابی برای این دوره از مسابقات مناظره دانشجویی گفت: مسابقات مناظره ملی دانشجویی همه ساله به شکل فراگیر و با شرکت تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به وسیله سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار میشود اما برگزاری مسابقات در دانشگاه جامع علمی کاربردی به شکل تخصصی و درون سازمانی و با استفاده از گزارههای خاص توانسته هدفهای تخصصیتری را دنبال کند.
رضا فدایی رئیس مرکز علمی کاربردی رشت:
گفت و گو انسان ها را به هم نزدیک می کند تا از داشته های یکدیگر بهره بگیرند.
مناظره پایانی بین تیم «شهدای مدافع حرم» از مرکز علمی کاربردی برهان نیروی رشت در موضع موافق و تیم «هوسم» از مرکز علمی کاربردی رودسر در موضع مخالف با گزاره «مهمترین عامل در تربیت کارآفرین آموزش های مهارتی است و نه الزاما ویژگی های کارآفرینی برگزار شد و در نهایت تیم «هوسم» به برتری دست یافت و راهی مرحله کشوری شد.
رضا فدایی، دبیر برگزاری سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان در این مراسم با بیان اینکه دوره سوم مسابقات مناظره دانشگاه جامع علمی کاربردی با محوریت «گام دوم دانشگاه؛ توسعه کیفی هدفمند و گسترش گفتمان مهارتی» برگزار شده است، اظهار کرد: تعداد ۱۲ تیم از مراکز علمی کاربردی استان در این دوره حضور داشتند و تیم برتر آذرماه امسال جهت شرکت در مرحله کشوری عازم تبریز خواهد شد.
وی تصریح کرد: گفت وگو انسان ها را به هم نزدیک می کند تا از داشته های یکدیگر بهره مند شوند.
بابک نوروزی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان:
مسابقات مناظره به تقویت قوه منطق و استدلال دانشجوان کمک می کند
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان نیز، با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ گفت وگو و مناظره نباید محدود به زمان برگزاری مسابقات شود، خاطرنشان کرد: مسابقات مناظره به تقویت قوه منطق و استدلال دانشجوان کمک می کند تا بتوانند آرا و نظرات خود را درست، دقیق، علمی و مستند ارائه دهند.
نوروزی رشد و شکوفایی فرهنگ گفت وگو، زمینه سازی برای شکل گیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان و ایجاد انگیزه در جامعه جهت گرایش به ارتقای دانش و مهارت را از دیگر اهداف برگزای مسابقات مناظره دانشجویی دانست و متذکر شد: به دنبال این هستیم تا دانشجویان بتوانند در عرصه مناظره و گفت وگو مهارت های خود را نشان دهند
نظر شما :