معاون آموزشی جهاددانشگاهی گیلان عنوان کرد

شناسایی ۲۴۳ زن سرپرست خانوار در حال اشتغال در گیلان

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۵۸۶۹ اخبار آموزشی
معاون آموزشی جهاددانشگاهی گیلان از شناسایی ۲۴۳ زن گیلانی سرپرست خانوار در حال اشتغال در قالب طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی خبر داد.
شناسایی ۲۴۳ زن سرپرست خانوار در حال اشتغال در گیلان

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان میرمسلم رهبر هاشمی در حاشیه بازدید معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از طرح «توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» در استان گیلان، اظهار کرد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به عنوان کارفرما، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان ناظر و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی مجری طرح مذکور است.

وی با بیان اینکه در فاز نخست طرح، توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان بررسی، شناسایی، اولویت بندی مزیت ها و هماهنگی انجام شده است، افزود: شاخص های اقتصادی گیلان، چگونگی پراکنش زنان سرپرست خانوار در نواحی شهری و روستایی استان، وضعیت اشتغال در گیلان و متعاقبا درصد سهم آنها در میزان تولید ناخالص استان و شناسایی و تحلیل سیستم های اقتصادی و اجتماعی استان در هر ۱۶ شهرستان بررسی شد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی گیلان، با اشاره به جمع آوری آمار و اطلاعات مشاغل خانگی در شهرستان ها با همکاری دستگاه های اجرایی متولی و مشاوران امور بانوان فرمانداری ها، اضافه کرد: با کمک این اطلاعات مزیت های هر شهرستان را در چارچوب اسناد بالادستی احصا کردیم.

رهبر هاشمی، از شناسایی ۲۴۳ زن گیلانی سرپرست خانوار در حال اشتغال از طریق تسهیل گران، ارزیابان و کارشناسان دستگاه ها خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۶۰ نفر به عنوان پیشران انتخاب شده اند که از این میان ۳۰ نفر با قابلیت تسهیل گری اشتغال با هدف اتصال به زنجیره ارزش برای هر محصول دارای مزیت به صورت متمرکز مشغول به فعالیت می باشند که با مشاوره و آموزش های مستمر به زودی به بازار کار متصل می شوند.

وی با بیان اینکه در طرح مذکور ۲۷۰ زن سرپرست خانوار شناسایی شده با آموزش و مشاوره به چرخه بازار و بخش خصوصی متصل می شوند، عنوان کرد: پنج دوره آموزشی سه ساعته برای تمامی پیشرانان و فراگیران در حال اجراست.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی گیلان متذکر شد: برندینگ، اتصال به بازار بین المللی، کسب درآمد، کارآفرینی، اشتغال پایدار، بسته بندی، بازاریابی بدون واسطه، استراتژی کار و قراردادهای حقوقی و مالیاتی از جمله سرفصل های این دوره های آموزشی است.

وی کارگاه نساجی، گلیم بافی، رشتی دوزی، قلاب بافی، فرش بافی، پارچه بافی، نقطه کوبی، چرم دوزی، خیاطی و طراحی مدرن را از جمله تولیدات زنان سرپرست خانوار گیلان دانست و یادآور شد: در حال حاضر ۶۰ نفر از زنان سرپرست خانوار جزو پیشرانان موفق ما هستند که براساس الگوی مبتنی بر بازار کسب درآمد خواهند کرد.


نظر شما :