برگزاری همایش ماندگاران صبور به همت سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان همایش «ماندگاران صبور» با محوریت تجلیل از مادران و همسران شهدای گیلانی دفاع مقدس و مدافع حرم و با هدف بررسی شاخص ها و ویژگی های پرورش و تربیت فرزندان در سبک زندگی اسلامی و تبیین و حفظ کرامت زن در خانواده اسلامی برگزار شد.
زهرا یعقوبنژاد مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان از سخنرانان این همایش با بیان اینکه مادران و همسران شهدا ارزشمندترین هدیه را برای دفاع از اسلام و انقلاب و وطن اهدا کردند، گفت: شهدا در دامان مادرانی پاک و مومن پرورش یافتند و حماسهساز تاریخ شدند.
یعقوبنژاد از تصویب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گیلان در هفته گذشته خبر داد و عنوان کرد: امروز گیلان دارای یک برنامه مدون در حوزه زنان و خانواده است.
مدیرکل امور بانوان گیلان جامعه موفق را در گرو خانوادههای موفق دانست و اظهار کرد: امروز خانوادهها نیازمند پرداختن به مهارت گفتوگو هستند.
وی از نامگذاری ۲۶ بهمن لغایت دوم اسفند تحت عنوان «هفته بزرگداشت مقام زن و مادر» خبر داد و خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی احیای جایگاه واقعی زن مسلمان ایرانی است. در تاریخ انقلاب تاکنون شاهد ارتقای شاخص حضور زنان در عرصههای فرهنگی و اجتماعی و علمی و سیاسی هستیم.
یعقوبنژاد نرخ باسوادی در گیلان را بسیار بالاتر از میانگین کشوری دانست و اضافه کرد: گیلان جزو استانهای با بیشترین زنان تحصیلکرده و عضو هیئت علمی در سطح دانشگاههاست.
مدیرکل امور بانوان گیلان با اشاره به رتبه دوم استان در انتصاب بانوان، افزود: خوشبختانه مسئولان و برنامهریزان به توانمندی بانوان باور دارند و باید این خودباوری در زنان جهت پذیرش مناصب مدیریتی ایجاد شود.
مینا مهدوی معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران گیلان تقوا را تنها راه نجات زن و مرد دانست و گفت: اسلام مدیریت و کنترل مسائل خانواده را به دست زن سپرده است و زن هم باید خودش و هم خانوادهاش را بسازد.
وی با بیان اینکه مردسالاری و فمینیسم انسانیت را فراموش کرده است، افزود: زن بودن و مرد بودن ظرف وجودی است و انسان باید براساس ظرف وجودی خود عمل کند.
مدرس حوزه علمیه خانواده را بهترین حالت روحی و روانی برای یک زن دانست و ادامه داد: فمینیسم رویارویی زن با خانواده است.
معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران گیلان با بیان اینکه انسان در قالب خانواده به سعادت و خوشبختی میرسد، اضافه کرد: سلامت جسمی و روحی انسان در خانواده رقم میخورد و لذا زن و شوهر باید قبل از همسن بودن و همقد بودن و همسلیقه بودن و همجیب بودن و همطبقه بودن، همفکر و همسر باشند.
در پایان این همایش از همسر شهید حامد کوچکزاده، مادر شهید سجاد طاهرنیا، همسر شهید محمد همرنگنژاد، مادر شهیدان محمدابراهیم، بیتالله و هیبتالله امامپناهی، مادر شهید هوشدار محجوب، مادر شهید هادی و حمید نعمتی و همسر شهید احمد یوسفیان تجلیل شد.
لازم به ذکر است، همایش «ماندگاران صبور» از سلسله سمینارهای آموزشی مهارتهای زندگی است که از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی، جمعیت هلال احمر استان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان برگزار شد.
نظر شما :