برگزاری همایش ماندگاران صبور به همت سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۵۹۵۲ اخبار فرهنگی عمومی
همایش «ماندگاران صبور» با محوریت تجلیل از مادران و همسران شهدای گیلانی دفاع مقدس و مدافع حرم در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان گیلان برگزار شد.
برگزاری همایش ماندگاران صبور به همت سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان همایش «ماندگاران صبور» با محوریت تجلیل از مادران و همسران شهدای گیلانی دفاع مقدس و مدافع حرم و با هدف بررسی شاخص ها و ویژگی های پرورش و تربیت فرزندان در سبک زندگی اسلامی و تبیین و حفظ کرامت زن در خانواده اسلامی برگزار شد.

زهرا یعقوب‌نژاد مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان از سخنرانان این همایش با بیان اینکه مادران و همسران شهدا ارزشمندترین هدیه را برای دفاع از اسلام و انقلاب و وطن اهدا کردند، گفت: شهدا در دامان مادرانی پاک و مومن پرورش یافتند و حماسه‌ساز تاریخ شدند.

یعقوب‌نژاد از تصویب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گیلان در هفته گذشته خبر داد و عنوان کرد: امروز گیلان دارای یک برنامه مدون در حوزه زنان و خانواده است.

مدیرکل امور بانوان گیلان جامعه موفق را در گرو خانواده‌های موفق دانست و اظهار کرد:‌ امروز خانواده‌ها نیازمند پرداختن به مهارت گفت‌وگو هستند.

وی از نامگذاری ۲۶ بهمن لغایت دوم اسفند تحت عنوان «هفته بزرگداشت مقام زن و مادر» خبر داد و خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی احیای جایگاه واقعی زن مسلمان ایرانی است. در تاریخ انقلاب تاکنون شاهد ارتقای شاخص حضور زنان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی و علمی و سیاسی هستیم.

یعقوب‌نژاد نرخ باسوادی در گیلان را بسیار بالاتر از میانگین کشوری دانست و اضافه کرد: گیلان جزو استان‌های با بیشترین زنان تحصیلکرده و عضو هیئت علمی در سطح دانشگاه‌هاست.

مدیرکل امور بانوان گیلان با اشاره به رتبه دوم استان در انتصاب بانوان، افزود: خوشبختانه مسئولان و برنامه‌ریزان به توانمندی بانوان باور دارند و باید این خودباوری در زنان جهت پذیرش مناصب مدیریتی ایجاد شود.

مینا مهدوی معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران گیلان تقوا را تنها راه نجات زن و مرد دانست و گفت: اسلام مدیریت و کنترل مسائل خانواده را به دست زن سپرده است و زن هم باید خودش و هم خانواده‌اش را بسازد.

وی با بیان اینکه مردسالاری و فمینیسم انسانیت را فراموش کرده است، افزود: زن بودن و مرد بودن ظرف وجودی است و انسان باید براساس ظرف وجودی خود عمل کند.

مدرس حوزه علمیه خانواده را بهترین حالت روحی و روانی برای یک زن دانست و ادامه داد: فمینیسم رویارویی زن با خانواده است.

معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران گیلان با بیان اینکه انسان در قالب خانواده به سعادت و خوشبختی می‌رسد، اضافه کرد: سلامت جسمی و روحی انسان در خانواده رقم می‌خورد و لذا زن و شوهر باید قبل از هم‌سن بودن و هم‌قد بودن و هم‌سلیقه بودن و هم‌جیب بودن و هم‌طبقه بودن، هم‌فکر و هم‌سر باشند.

در پایان این همایش از همسر شهید حامد کوچک‌زاده، مادر شهید سجاد طاهرنیا، همسر شهید محمد همرنگ‌نژاد، مادر شهیدان محمدابراهیم، بیت‌الله و هیبت‌الله امام‌پناهی، مادر شهید هوشدار محجوب، مادر شهید هادی و حمید نعمتی و همسر شهید احمد یوسفیان تجلیل شد.

لازم به ذکر است، همایش «ماندگاران صبور» از سلسله سمینارهای آموزشی مهارت‌های زندگی است که از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی، جمعیت هلال احمر استان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان برگزار شد.

 


نظر شما :