تشخیص زودرس و درمان موثر سرطان با تکیه بر مدل بومی در جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی گفت: آنچه که جهاد دانشگاهی در بحث درمان سرطان از جمله سرطان پستان به عنوان شایعترین سرطان در کشور ارائه میدهد یک مدل بومی است که بتواند در تشخیص زودرس و درمان موثر بیماران به کار گرفته شود. همچنین تلاش شده است با استفاده از دانش و فناوریهای روز و پیشرفته، کیفیت خدمات به بیماران افزایش یابد.
دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید در حاشیه سفر به گیلان اظهار کرد: حوزه معاونت پژوهش فناوری و پزشکی جهاد دانشگاهی در این 40 سالی که از تاسیس این نهاد انقلابی میگذرد، دستاوردهای ارزشمندی در سطح ملی و بینالمللی در حوزه پزشکی تولیدمثل و درمان ناباروری، سرطان از جمله سرطان پستان، طب بازساختی و ترمیم زخم داشته است.
وی افزود: در حوزه پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی سعی شده است با تمرکز بر توسعه فناوری از دانش روز و کاربردی سازی آن به نیازهای کشور از جمله حوزه سلامت و درمان استفاده کنیم.
مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی گفت: با توجه به توانمندی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و امکانات و زیرساختهای موجود و شرایط استان گیلان، این امکان وجود دارد که با همکاری مسئولین استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برخی از مدلهای موفق جهاد دانشگاهی از جمله درمان سرطان پستان در این استان پیاده سازی گردد که علاوه بر ارائه خدمات تخصصی در این حوزه، نقشی موثر در همکاری مراکز تحقیقاتی استان و پژوهشگران و اعضای هیأت علمی این استان در توسعه فناوری های نوین داشته باشد. در نشست جهاد دانشگاهی گیلان و علوم پزشکی در خصوص بسترهای لازم راه اندازی مرکز پژوهشی درمانی سرطان پستان جهاد دانشگاهی در گیلان تبادل نظر شد و با توجه به رویکرد مثبت دانشگاه و امکاناتی که در سازمان جهاد گیلان وجود دارد میتوانیم این امر را پیش ببریم.
جاوید ادامه داد: زیرساختهای لازم را مشاهده کردیم و باوجود امکانات خوبی که در سازمان جهاددانشگاهی گیلان وجود دارد، به نظر میرسد در صورت تامین مالی و حمایتهای لازم بتوانیم با توسعه زیرساختهای موجود به سرعت این مرکز راه اندازی گردد.
نظر شما :