رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان بیان کرد: فلسفه دانشجویی درباره روحیه حق‌‌طلبی انسان‌هاست

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۴ کد : ۳۸۸۸۵ اخبار خبر ویژه عمومی
فریبرز جمالزاد فلاح عنوان کرد: تفاوت وظایف دانشجوی نسل گذشته با امروز نشان‌دهنده این است که دانشجوی امروز فارغ از علوم تخصصی که فرا‌می‌گیرد، باید قدرت مانور در شبکه‌هایی که در آن قرار می‌گیرد را نیز داشته باشد
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان بیان کرد: فلسفه دانشجویی درباره روحیه حق‌‌طلبی انسان‌هاست

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان فریبرز جمالزاد فلاح، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان به‌مناسبت روز دانشجو ضمن تبریک این روز به دانشجویان عزیز ایران اسلامی بیان کرد: دانشجو کسی است که به‌دنبال حق‌جویی باشد. فلسفه دانشجویی ، درباره روحیه حق‌طلبی انسان‌هاست که باعثِ پیش‌بردن انسان به کشف حقایق می‌شود. دانشجو در یک فعالیت فلسفی و مکانیزه‌شده‌ی دنیای کنونی شکل گرفته و نقش دارد که همین امر باعث شده نقش‌آفرینی دانشجو بسیار حائز اهمیت بوده وظایف ذاتی مهمی بر دوش دانشجویان فعلی باشد. البته این مسئله در همه ادوار بوده اما شتاب دنیای امروز و پیچیدگی فعالیت‌های کنونی، وظیفه دانشجو را در ارتباط با این حق‌جویی و فرآیند فعال‌سازی که منجر به افزایش دانش بشود دوچندان می‌کند.

جمالزاد فلاح به تفاوت دانشجویان نسل امروزبا دانشجویان دیروز اشاره کرد و افزود: باید پذیرفت در تعبیر شتاب زیاد دنیا، وظایف ذاتی که برای دانشجوی سی سال قبل وجود داشت به‌مراتب با دانشجویان امروز متفاوت است. امروز ما با مفهومی به‌عنوان نت‌وورک یا همان شبکه مواجه هستیم. اکنون دنیا شبکه پیچیده‌ای شده که اگر قرارباشد در یک همکاری، همراهی و تعامل منطقه‌ای، بین‌المللی، و حتی در منزل شخصی خود موفق شد، باید فعالیتی منطبق با زنجیره پیچیده نت‌وورک داشت. تفاوت وظایف دانشجوی سی سال قبل با امروز نشان‌دهنده این است که دانشجوی امروز فارغ از علوم تخصصی که فرا‌می‌گیرد، باید قدرت مانور در شبکه‌هایی که در آن قرار می‌گیرد را نیز داشته باشد و این زمانی میسر می‌شود که تلاش خود را بیشتر کرده و آموخته‌ها و دانش‌های کاربردی را در زمینه‌های مختلف فراگیرد.

وی با اشاره به جایگاه و وظایف سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی ابراز کرد: سازمان دانشجویان را باید جزوی از جهاددانشگاهی دانست، ما در جهاددانشگاهی وظایف ذاتی بر خودمان متصور شدیم که قراراست نقش تسهیل‌گردر جامعه را ایفا کند. در واقع باید مشکلی از مشکلات جامعه راحل کرده و براساس ماموریت‌های داده شده در سه حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگی فعالیت نماید. وظایف سازمان دانشجویان نیز ایفای همین نقش تسهیل‌گری برای دانشجویان است. اگر امروز دانشجو در طرح‌های ملی قرار می‌گیرد یعنی ثابت می‌کند که یک دانشجو نقشش فراتر از کوچه و محل خویش است.

وی تصریح کرد: اگر امروز سازمان دانشجویان در میزگردهای صد ساله مثل میرزا کوچک‌خان یا موارد دیگر فعالیت می‌کند به این معناست که اصالت و رسالت دانشجویان را یادآوری نماید و تمام چنین فعالیت‌هایی نقش تسهیل‌گری را داراست. دانشجویان اگر واقعا مقید به عمل‌کردن به وظایفِ ذاتی خود باشند باید خود را برای چنین مسائلی آماده نمایند. به کل مجموعه سازمان دانشجویان گیلان که متولی این امر هستند تاکید می‌کنم که که نقش تسهیل‌گری را با تمام قوا و تبیین فعالیت‌های خود دنبال کنند تا  کمکی باشد برای دانشجویان برای درک مفاهیم دنیای بیرونی.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان  در پایان اضافه کرد: دانشجویان عزیز ما باید یک اصل مهم را بپذیرند که با تمام حمایت‌های صورت‌گرفته از دستگاه‌های متولی، حمایت‌های خانواده‌ها به‌خصوص پدرومادرهایی که با تمام قوا و باور قلبی امروزه در خدمت فرزندانشان هستند و تمامی تسهیل‌گری‌های صورت‌گرفته، باز هم خود دانشجوست که باید به فکر آینده خود بوده و با خودباوری در راه رسیدن به اهداف خود تلاش نماید.


نظر شما :