تجلیل خانواده دو شهید دانشجو از دو نسل متفاوت در دومین برنامه نهضت دیدار

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۵ کد : ۴۳۸۹۴ اخبار فرهنگی
تجلیل خانواده دو شهید دانشجو از دو نسل متفاوت در دومین برنامه نهضت دیدار

 به مناسبت روز جهانی خانواده در تاریخ 25 اردیبهشت ماه،  به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدا و تکریم خانواده‌های معظم ایشان، معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان در دومین برنامه نهضت دیدار در سال 1401، با حضور در منزل شهیدان دانشجو سید سعید خورسندی و بابک نوری هریس دو شهید از دو نسل متفاوت اما با باورهای دینی، مذهبی و اسلامی مشترک که نشان از تربیت صحیح در خانواده اسلامی را دارد،  از خانواده‌ های معظم آنان تجلیل کرد.

خانواده نخستین پایگاه شکل گیری شخصیت و باور های آدمیان است، به همین دلیل چگونگی و نقش آن ها در پدید آمدن و گسترش فرهنگ دفاع مقدس در دوه های مختلف زندگی فرزندان، دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد. شاید در یک نگاه عادی، دوران نوزادی و طفولیت، فقط دوران رشد و نمو جسمی به حساب آید، لیکن هم منابع دینی و هم نظرات علمی نشان داده است که اینگونه نیست . دانش روانشناسی ثابت کرده است که به موازات رشد جسمانی کودک، رشد فکری و شخصیتی او نیز انجام می شود. در نتیجه خانواده به عنوان نهادی که با وجود تحولات اساسی جامعه، در اهداف و کارکردهای خود ثابت مانده و همواره اهمیت اساسی دارد. خانواده، مناسب ترین نظام برای تأمین نیازهای روحی و معنوی بشر است و بهترین بستر را برای تأمین امنیت و آرامش روانی اعضا در تربیت فرزندان دلیر، میهن پرست و با روحیه ایثار را به وضوح نمایان می کند تا شاهد این باشیم که شهید پروری همچنان در نسل های متفاوت، ادامه دارد.

شهید سید سعید خورسندی؛ دانشجوی ساختمان و راه سازی

شهید خورسندی سال ۱۳۴۷ در رشت به دنیا آمد. وی اخلاق و نیک و بسیار پسندیده ای داشت و در ضمن تحصیل در مدارج بالا کمک حال والدین در منزل نیز بود. علاقه زیادی به ورزش و هنرهای دستی داشت. رعایت حجاب و شئونات اسلامی در زندگی اولویت اصلی او بود. سپس با توجه به علاقه فراوان و روحیه انقلابی ای که داشت به صورت داوطلبانه از طریق دانشگاه به جبهه ها اعزام شد. سرانجام این رزمنده دلاور اسلام و انقلاب در تاریه دوازدهم خرداد سال ۱۳۶۷ در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

در بخشی از وصیت این شهید آمده است:

حامی و پشتیبان انقلاب و نظام باشید و بدانید این راهی را که انتخابات کرده‏ ام با عشق و آگاهی تمام بود و افتخار می‏کنم  که در چنین دورانی زندگی می‏کنم و مسیر درست را شناختم و البته برای رسیدن به درجه والای شهادت در راه خدا از هیچ امری کوتاهی نخواهم کرد.

شهید بابک نوری هریس؛ دانشجوی ارشد حقوق

شهید بابک نوری هریس ۲۱ مهر سال ۱۳۷۱ در رشت به دنیا آمد. در تحصیل زرنگ و باهوش بود. علاقه زیادی به گوش دادن خاطرات جبهه پدر داشت و برای یافتن پاسخ سوالات زیاد خود، دفتر خاطرات و آلبوم رزمندگان دفاع مقدس پدر که مملو از عکس شهدای والا مقام دفاع مقدس بود را بارها مرور کرد. در مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق پذیرفته شد، اما لحظه ای از فکر دفاع از میهن و حرم حضرت زینب (س ) غافل نبود، اخبار سوریه را دنبال می کرد، شش ماه پس از ثبت نام در ارتش منتظر ماند تا مجوز رفتنش را اخذ کرد. به ظاهرش اهمیت می داد امام به باطنش بیشتر...

سرانجام در روز ۲۸ آبان ماه سال ۱۳۹۶ در منطقه البوکمال سوریه  به دست تکفیری های داعش به شهادت رسید.

  در وصیت نامه این شهید سرافراز اینگونه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اینجانب بابک نوری هریس فرزند محمد، به تو حسادت می کنند، تو مکن. تو را تکذیب می کنند، آرام باش. تو را می ستایند، فریب مخور. تو را نکوهش می کنند، شکوه مکن. مردم از تو بد می گویند، اندوهگین مشو. همه مردم تو را نیک می خوانند، مسرور مباش... آنگاه از ما خواهی بود. حدیثی بود که همیشه در قلب من وجود داشت از (امام پنجم)

 خدایا همیشه خواستم به چیزهایی که از آنها آگاه هستم، عمل کنم ولی در این دنیای فانی به قدری غرق گناه و آلودگی بودم که نمیدانم لیاقت قرب به خداوند را دارم یا نه؟ خدایا گناه‌های من را ببخش، اشتباهاتم را در رحمت و مغفرت خودت ببخش و تا وقتی‌که مرا نبخشیدی از این دنیا مبر. تا وقتی که راهم راه حق هست مرا بمیران. خدایا کمکم کن تا در راه تو قدم بردارم و در راه تو جان بدهم.

مادرم، جانم به قربان پاهایت که به‌ خاطر دویدن برای به کمال رسیدن فرزندانت آسیب دیده می شود، در نبود من اشک‌هایت را سرازیر مکن. من با خدای خود عهدی بسته‌ام که تا مرا نیامرزید، مرا از این دنیا مبرد.

مادرم برای من دعا کن، ولی اشک‌هایت را روان مکن که به خدای من قسم راضی به اشک‌هایت نیستم.

خواهران خوبتر از جانم، من نمی دانم وقتی حسین(ع) در صحرای کربلا بود چه عذابی می کشید، ولی می دانم حس او به زینب(س) چه بوده.

عزیزان من حال دست‌هایی بلند شده و زینب‌هایی غریب و تنها مانده‌اند و حسینی در میدان نیست.

امیدوارم کسانی باشیم که راه او را ادامه دهیم و از زینب‌های زمانه و حرم او دفاع کنیم.

برادرانم در نبود من مسئولیت شما سنگین تر شده، حال شما عشق و محبت مرا به دیگران باید بدهید؛ زیرا من عاشق خانواده‌ام، اطرافیانم، شهرم، وطنم و... بوده‌ام و شما خود من هستید در جسمی دیگر.

پدرم، تو هم روزی در جبهه حق علیه باطل از زینب‌های مملکت دفاع کردی، شما دعا کن که با دوستان شهیدت محشور شوم.


نظر شما :