برگزاری جشنواره غذا در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان این جشنواره در روز سه شنبه سوم خرداد ماه 1401 ، در محل سلف سرویس برگزار شد. در این مراسم دانشجویان وکارکنان غذاهای سالم بومی محلی طبخ و به حاضران ارائه کردند.
رضا فدایی رییس مرکز در این خصوص گفت : این جشنواره در سه بخش غذاهای سنتی سالم ،کیک و شیرینی با مشارکت دانشجویان و کارکنان برگزار شد .
وی هدف از برگزاری جشنواره را معرفی توانمندی های دانشجویان ، ایجاد شور و نشاط و افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان و آشنایی آنان با فرهنگ ها و غذاهای محلی و مشارکت آنان در طبخ غذا و همچنین ترغیب آنان به استفاده از غذاهای مفید و سالم محلی و پرهیز از تنقلات و غذاهای ناسالم عنوان کرد.
فدایی ابراز امیدواری کردکه در سال آینده با همراهی و مشارکت واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی این جشنواره را در سطح استانی و یا کشوری برگزار نماید .
در این جشنواره که با استقبال بی نظیر دانشجویان و اساتید مواجه شد انواع غذاهای محلی از جمله نان کشتا، آش های محلی ، کیک کلوچه و شیرینی های محلی ،خورشت محلی، شربت عسل و...به طور رایگان ارائه وبه متقاضیان خرید فروخته شد .
در حاشیه این جشنواره غرفه حصیر بافی دانشجوی کارافرین مرکز ،مهسا صبوری بود که چشم نواز بود .صبوری در این غرفه لوازم آشپزخانه ومرتبط با غذا را که همه حصیر بافت بودند ارائه نمود.
حصیر بافی از کهن ترین صنایع دستی گیلان است .هنراصیل حصیر بافی از گیاه «لی» انجام می شود یکی از شاخه های بزرگ تولید است و در کارآفرینی نقش به سزایی دارد و بسیاری از زنان محله های گیلان با هنر حصیر بافی جزو کارآفرینان موفق بوده اند .
نظر شما :