معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان فومن:

جهاد دانشگاهی باید در تقویت عرصه تولید علم و افزایش توان فنی متقاضیان بکوشد.

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۸۸۵۰ اخبار آموزشی عمومی
در نشست خبری با خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان فومن دکتر صالحی ضمن تاکید بر اهمیت آموزش های کاربردی برای نیروی کار افزود: جهاد دانشگاهی باید در تقویت عرصه تولید علم و افزایش توان فنی متقاضیان بکوشد.
جهاد دانشگاهی باید در تقویت عرصه تولید علم و افزایش توان فنی متقاضیان بکوشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان فومن با یادآوری اینکه جهاد دانشگاهی برای شهرستان، یک ظرفیت علمی محسوب می شود گفت: با ظرفیت سنجی و نیاز سنجی علمی، اقدامات جهاد دانشگاهی فومن کاربردی تر خواهد شد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت آموزش های کاربردی برای نیروی کار افزود: جهاد دانشگاهی باید در تقویت عرصه تولید علم و افزایش توان فنی متقاضیان بکوشد.

سودابه قنبری فرد مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی شهرستان فومن تاکید کرد: هدف جهاد دانشگاهی از ایجاد مرکز تخصصی، مهارت آموزی و پوشش همه اقشار علی الخصوص اقشار آسیب پذیر، زنان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار و در نهایت، اتصال مخاطبان به بازار کار است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی شهرستان فومن با اشاره به بازوان قدرتمند خبری جهاد دانشگاهی، خبرگزاری ایسنا و ایکنا و آشنایی با ماهیت خبر و خطیر بودن حرفه خبرنگاری عنوان کرد: بنده به عنوان نماینده سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان از زحمات ارزنده شما قدردانی می کنم.

وی افزود: رسانه یک قدرت و یک ظرفیت است که می‌تواند تمامی نقاط قوت و ضعف یک جامعه و به تبع آن دستگاه‌ها وسازمان ها را به مثابه یک آینه نشان دهد به این ترتیب همه دستگاه ها و ارگان ها به مدد پیگیری مستمر خبرنگاران بیشتر پیگیر امور هستند.

قنبری فرد خاطرنشان کرد: اگر وظیفه اصلی یک خبرنگار به درستی انجام شود که همانا آگاهی بخشی عمومی است معضلات اجتماعی تا حد زیادی کاهش پیدا خواهد کرد و موجبات توسعه همه جانبه جامعه بشری خواهد شد.

وی افزود: کار خبرنگاران همیشه حساس و حائز اهمیت است.

قنبری در ادامه در خصوص فعالیت‌های نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی در کشور به سابقه خوب آن در شهرستان فومن اشاره کرد و گفت: سال ۱۳۷۳ موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی و سال ۱۳۷۸ مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در شهرستان فومن شروع به کار نمود که در سال‌های اخیر هر دو مجموعه دانشگاهی به رشت منتقل شده و سال 1399 اینبار جهاد دانشگاهی با دوره های کوتاه مدت مهارتی با هدف اتصال به بازار کار پا به عرصه گذاشته که تاکنون موفق به آموزش ۱۳۰۰ نفر در کارگروه‌های مختلف :علوم انسانی، علوم پزشکی ،کامپیوتر، هنر، زبانهای خارجی و کشاورزی شده است.

وی افزود: این مرکز تنها مرکز تخصصی جهاد دانشگاهی در منطقه غرب گیلان است لذا در جهت ارتقا سطح آموزش و کاهش نرخ بیکاری و معضلات آن، همراهی شما عزیزان خبرنگار در بازتاب فعالیت‌های این مرکز، بسیار مثمرثمر خواهد بود، حرکت ،حرکتی جهادیست و هدف، انتفاع نیست بلکه پوشش همه اقشار جامعه علی الخصوص قشر آسیب پذیر، زنان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار است.

در پایان با اهدا لوح تقدیر از خبرنگاران تجلیل به عمل آمد.


( ۲ )

نظر شما :