سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان مطرح کرد
توسعه بانک خون بند ناف و کارآفرینی؛ دو ماموریت جهاد دانشگاهی با همکاری آموزش و پرورش
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان دکتر حمیدرضا مسکنی در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان، با تاکید بر آمادگی همکاری سازمان جهاد دانشگاهی استان با اداره کل آموزش و پرورش در سه حوزه خون بند ناف، اشتغال کارآفرینان و زبان های خارجی، اظهار کرد: اعتقاد داریم برای فرهنگ سازی در عرصه های مختلف باید به آموزش و پرورش توجه کنیم.
وی با اشاره به فعالیت دفتر استانی بانک خون بند ناف پژوهشگاه رویان در جهاد دانشگاهی گیلان، افزود: پژوهشگاه رویان با استفاده از فناوری های جدید می تواند کار استخراج و جداسازی سلول های بنیادی خون بند ناف را انجام و برای درمان بیماری های صعب العلاج استفاده کند.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه یک دهه از فعالیت دفتر بانک خون بند ناف در استان می گذرد، گفت: متاسفانه طی سال های گذشته شاهد اطلاع رسانی های لازم درباره اهمیت ذخیره سازی خون بند ناف نبودیم و لذا در ساختار جدید سعی شده به فعالیت های بانک خون بند ناف استان توسعه ببخشیم.
مسکنی، دانش آموزان مقاطع متوسطه دوم را بهترین مخاطب برای اطلاع رسانی و آگاه سازی درباره اهمیت سلول های بنیادی در حوزه های پزشکی و دارویی دانست و بیان کرد: قطعا با غنی سازی ژنتیکی بانک خون بند ناف از خروج هزینه های ارزی کشور کاسته می شود، زیرا برای هر پیوند مغز استخوان از نمونه های خارجی حدود ۴۰ هزار یورو پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه از حدود ۲۰ هزار تولد سالانه در گیلان باید آمار ذخیره سازی سلول های بنیادی استان در دفتر نمایندگی نسبت به آنچه شاهدیم افزایش بیابد متذکر شد: باید با همکاری آموزش و پرورش در جهت آگاه سازی جامعه به ویژه نسل جدید درباره اهمیت سلول های بنیادی گام برداریم.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در ادامه به دو ماموریت جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار و مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: اخیرا مجوز راه اندازی مرکز مشاوره را از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دریافت کردیم و می توانیم در جهت توسعه کارآفرینی به ویژه برای جوانان اقدام کنیم.
وی با اشاره به فعالیت باشگاه کارآفرینی جوانان و مرکز اشتغال و مهارت زیر نظر معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، عنوان کرد: به دنبال خلاقیت و ایده پردازی در حوزه اشتغال و کارآفرینی هستیم.
مسکنی، دپارتمان زبان های خارجی جهاد دانشگاهی استان را آماده اجرای فوق برنامه برای مدارس از طریق اعزام مدرس زبان به مدارس دانست و خاطرنشان کرد: هم فارغ التحصیلان آموزش و پرورش و هم تحصیلات تکمیلی باید نگاه کارآفرینانه داشته باشند و لذا این فرصت ایجاد شده تا مدیران و دانشمندان و کارآفرینان آینده کشور را از هم اکنون با مباحث علمی و فناوری و کارآفرینی آشنا کنیم.
محمد فائزی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز، آموزش و پرورش را یک نظام مهم و کاربردی دانست و اظهار کرد: امروزه شاهد عضویت اداره کل آموزش و پرورش استان در بسیاری از کمیته های فرهنگی و اجتماعی و زیست محیطی هستیم.
وی پیوست فرهنگی را لازمه اثربخشی برنامه ها دانست و افزود: باید برای آموزش و پرورش و با آموزش و پرورش کار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه آمادگی داریم از مسیر آموزش و پرورش در حوزه های سلامت و اشتغال با جهاد دانشگاهی همکاری کنیم، گفت: امروز دانش آموزان بهترین وسیله برای اقناع والدین هستند و لذا می توانیم از طریق آنان به فرهنگ سازی بپردازیم.
فائزی از دانش آموزان امروز به عنوان والدین فردا یاد کرد و متذکر شد: دانش آموزان به ویژه در دوره متوسطه دوم و پایه نهم باید مشاغل را بشناسند و استعداد خودشان را بروز دهند لذا هنرستان های ما ظرفیت خوبی برای اجرای برنامه های کارآفرینانه است.
نظر شما :