دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان و رییس پارک علم و فناوری استان

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۸۰۱۳ اخبار عمومی
دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان و رییس پارک علم و فناوری استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۳/۲۰  جلسه ای با حضور دکتر حمیدرضا مسکنی، عضو هیئت علمی و رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با حضور دکتر عبدالله حاتم زاده رییس پارک علم و فناوری استان برگزار شد

در این جلسه دکتر حمیدرضا مسکنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان بیان کرد:

مشارکت و همکاری سازمان جهاد دانشگاهی با پارک علم و فناوری با توجه به ظرفیت های ارزشمند هر دو دستگاه، هم دلگرم کننده و هم به عنوان یکی از راهکارهای مهم برای توسعه فناوری و ارتقای سطح علمی و فنی، به شمار می‌رود و دانشگاه‌ها می‌توانند در این بین با شرکت‌های فناور در ارتباط باشند و در فرآیند ایده پردازی تا تجاری سازی ایده ها، نیازهای آن‌ها را بشناسند. مسکنی با تاکید بر فعالیت های معاونت پژوهشی و گروه های فعال پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی، گستره ی فعالیت های علمی سازمان جهاد دانشگاهی و ضرورت برگزاری نشست‌ها، کنفرانس‌ها و ورکشاپ‌ها افزود: می شود با هم افزایی فرصت برقراری ارتباط و تبادل نظر را فراهم کرد تا امکان ایجاد همکاری‌های نوآورانه و ارائه خدمات مشاوره‌ای به شرکت‌های فناورانه ایجاد شود.

وی با پرداختن به اهمیت ایده پردازی و تجاری سازی  افزود: جهاد دانشگاهی می‌تواند با ایجاد محیطی مساعد برای تحقیق و توسعه فناوری، دانشجویان و پژوهشگران خود را به سمت فعالیت در حوزه فناوری و مشارکت با شرکت‌های فناور، ترغیب کند. در این راستا، برگزاری دوره‌های آموزشی و ایجاد فضاهای کارآفرینی، می‌تواند برای دانشجویان و پژوهشگران، فرصت تجربه کاری و کسب دانش فنی و کارآفرینی را فراهم کند و سازمان جهاد دانشگاهی در چنین فعالیت هایی بیش از پیش حاضر می شود و به رسالت خود عمل می کند.

دکتر عبدالله حاتم زاده رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به اینکه به مسائل بنیادی ورود می کنیم و باید در ساختارها تغییر ایجاد کرد اظهار کرد: همکاری میان دانشگاه‌ها و شرکت‌های فناور، نه تنها به توسعه فناوری و ارتقای سطح علمی و فنی کمک می‌کند، بلکه امکان ایجاد فرصت‌های شغلی و ارتقای اقتصادی نیز فراهم می‌شود که در این بین نقش جهاد دانشگاهی بسیار مهم است، جهاد دانشگاهی می‌تواند دانش فنی و علمی خود را به صنعت منتقل کند و در استان به عنوان یک ظرفیت برای تعامل بیشتر، برای شرکت‌های فناور منبع توانمند و مهمی به شمار برود.

وی در ادامه با تاکید بر ظرفیت قابل توجه شهرک علمی تحقیقاتی افزود: همکاری بین پژوهشگران و پارک‌های علم و فناوری، به ایجاد فرصت‌های شغلی در زمینه‌های مختلف مربوط به فناوری کمک می‌کند. این فرصت‌های شغلی، به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و همچنین جامعه علاقه‌مند به فناوری، فرصتی برای کسب تجربه کاری و ایجاد کسب و کارهای نوین را فراهم می‌کنند و به ارتقای سطح صنعت و اقتصاد کشور یاری می رسانند.


( ۱ )

نظر شما :