انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاد دانشگاهی گیلان و جهاد کشاورزی استان

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۵۸۷۱۷ اخبار پژوهش و فناوری عمومی
طی جلسه ای بین مسئولین سازمان جهاد دانشگاهی گیلان و جهاد کشاورزی استان، تفاهم نامه علمی، آموزشی، پژوهشی منعقد گردید.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاد دانشگاهی گیلان و جهاد کشاورزی استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در جلسه امضای تفاهم‌نامه بین جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی در استان گیلان مباحثی مرتبط با همکاری و هماهنگی بین این دو سازمان در زمینه‌های مختلف مرتبط با کشاورزی، به ویژه کشاورزی پایدار و نوآوری‌های مدیریت منابع وابسته به کشاورزی مطرح شد، همچنین موضوعات مرتبط با آموزش و پژوهش در حوزه کشاورزی و ارتقای سطح دانش و فناوری در این حوزه‌ها و موضوعاتی مرتبط با حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.

دکتر مسکنی رییس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه پژوهشی و آموزشی، در حوزه‌های مختلف علمی، از جمله کشاورزی و صنایع غذایی با ایجاد برنامه‌های آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای کشور، به توسعه علم و فناوری کمک می‌کند.

وی افزود: با توجه به مناسبات گسترده و وسعت دامنه های فعالیت جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی، به منظور بهبود و توسعه کشاورزی و صنایع غذایی در استان، این همکاری از اهمیت بالایی برخوردار است. این همکاری می‌تواند با اهداف ایجاد برنامه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، ترویج فناوری‌های جدید در کشاورزی، بهبود روش‌های کشاورزی، توسعه فرآوری محصولات کشاورزی و ایجاد شرایط مناسب تر برای محصولات کشاورزی انجام شود.

مسکنی گفت:  جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی می‌توانند در زمینه‌های مختلفی همچون ترویج کشاورزی پایدار، بهبود کیفیت محصولات کشاورزی، کاهش هدررفت محصولات، ارتقای سطح دانش و فناوری در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی و همچنین ایجاد برنامه‌های آموزشی مناسب برای کشاورزان و تولیدکنندگان همکاری نمایند.

دکتر صالح محمدی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: جهاد کشاورزی به عنوان سازمانی که به توسعه کشاورزی کمک می کند و با ارائه راهکارهای اثرگذار، به کمک تولیدکنندگان و کشاورزان می‌پردازد، همواره به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی این گروه از افراد بوده و همکاری با جهاد دانشگاهی نیز می‌تواند در این زمینه به رشد تولید و بهبود وضعیت تولیدکنندگان و کشاورزان منجر شود. 

رئیس جهاد کشاورزی استان افزود: جهاد کشاورزی پذیراست تا مجموعه های علمی و پژوهشی با برنامه‌های مختلف، از جمله آموزش و پژوهش، ترویج فناوری‌های جدید و بهبود روش‌های کشاورزی، به فعالان این حوزه کمک کنند.

دکتر صالح محمدی با اشاره به اینکه ارتقای سطح مهارت جامعه هدف جهاد کشاورزی به امنیت بیشتر غذایی و بالارفتن سطح کیفیت زندگی هم وطنان ما ختم می شود بیان کرد:جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی، دو سازمان مهم در حوزه های کشاورزی و آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی هستند. که تبادل دانش و تجربیات هر دو مجموعه می تواند روش های بهبود یافته و پیشرفته تری را در اختیار صنعت کشاورزی و دامپروری قرار دهد.


( ۱ )

نظر شما :