کسب دو رتبه برتر توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در سومین جشنواره گیله خوراک ایران
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در سومین جشنواره گیله خوراک ایران که به مناسبت روز رشت، شهر خلاق خوراک برگزار شد نفرات برتر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت معرفی شدند.
طاهره ندیمی از کارکنان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و معصومه صداقتی از دانشجویان این مرکز در بخش نان و شیرینی به ترتیب رتبه اول و دوم را در سومین جشنواره گیله خوراک ایران را کسب کردند.
گفتنی است؛ این جشنواره به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان با همکاری شهرداری رشت در روز پنج شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۷ به مناسبت روز رشت، شهر خلاق خوراک در تالار مرکزی رشت برگزار شد.
نظر شما :